Bedste colleges i USA

Omdømmet og omkostningerne ved de bedste colleges i USA er ikke ens. Selvom elitekollegierne har tendens til at være dyrere end de mindre overkommelige, har de fremragende kandidater. Disse skoler er kendt for deres akademiske ekspertise. Alumni netværk er uvurderlige for arbejdsmarkedet. Denne artikel giver en kort profil af hvert college og en liste over 110 af de bedste colleges i Amerika. Sørg for nøje at afveje dine muligheder. Lær forskellene mellem de mest elite og billigste skoler for at træffe en informeret beslutning.

Mange top colleges har meget strenge adgangskrav. Mens mange universiteter kræver SAT / ACT-score, gør nogle det ikke. Dine chancer for at blive accepteret på disse elite colleges er højere, hvis dine testresultater er høje. At tage AP- eller IB-kurser vil forbedre dine chancer for at komme ind på de bedste colleges i Amerika. Bliv involveret i fritidsaktiviteter, og øg din GPA, hvis du ikke allerede gør det. Vær autentisk, og du vil skille dig ud fra andre.

De mest konkurrencedygtige colleges i Amerika er de bedste. Hvert år ansøger tusindvis af mennesker om topuniversiteter. Selvom mange ansøgere kan være højt kvalificerede, vil ikke alle blive accepteret. College rankings kan være et godt sted at starte din søgning. Disse skoler bliver mere populære som følge heraf. Her er en liste med mulige gymnasier. Hver skoles omkostninger og forskningsoutput bør overvejes. Disse gymnasier er overkommelige for alle, uanset hvor de er placeret.

Wall Street Journal college rankings tilbyder et levedygtigt alternativ til Forbes notering. Wall Street Journal gennemgår universiteter på mange faktorer, herunder studerendes resultater og campusmiljø. Wall Street Journals college rankings omfatter flere kategorier af colleges. Disse omfatter deres omdømme, faciliteter, succesrater og alumner. Selvom der er mange faktorer at tage i betragtning, giver Wall Street Journals college ranking en nyttig måde at afklare, hvilket universitet der er bedst.

Der er ingen endelige standarder for de øverste akademiske gymnasier. En college ranking kan dog hjælpe med at vurdere skolens kvalitet. Ekstracurricular aktiviteter betragtes som det vigtigste aspekt af de bedste universiteter i USA. Du skal være en hård arbejdstager i klassen og gennem college ansøgningsprocessen for at få optagelse. Baseret på omfattende data og forskning grundlægges de bedste colleges i Amerika og rundt om i verden. Du kan følge disse retningslinjer for at tjene din grad på topskoler.

US News college rankings giver et godt udgangspunkt. De afspejler dog ikke hver elevs individuelle oplevelser. Du bør ikke basere din beslutning udelukkende på college rankings. Du kan finde mere nyttige oplysninger ved at se på de mange faktorer, der påvirker et kollegiums placering, herunder studerendes selektivitet og økonomiske ressourcer. Du bør ikke udelukkende basere din beslutning på et kollegiums placering. Der er mange faktorer, som du bør tage i betragtning, når du vælger et kollegium. Sørg for at bruge lidt tid på at lære om hver skole, før du træffer dit endelige valg.