Risikerer det med en relælånet?

Hvor mange gange har du været henkastet gå om din virksomhed, set en stor ejendom og tænkte: “det ville være et rigtig rart sted at bo”? Derefter snap du ud af det, vel vidende, du ikke kan lægge hænderne på pengene hurtigt nok. Nå Hvad nu hvis du virkelig ønskede denne egenskab? Du drøftede det med agenten, dine følelser fik bedre for dig og du har lavet et tilbud.
Dette har at være en hurtig salg eller leverandøren vil sælge det til en anden, hvad vil du gøre? Hvordan vil du finde kontanter med så kort varsel? Medmindre du tilfældigvis har tusindvis af pounds liggende i nogle bankkonto, du glemte, du nødt til at låne nogle penge og hurtig!
Har du forventer den finansielle industri ikke at have et produkt for folk som dig? Naturligvis ikke. De har tænkt på alt. Svaret er en relælånet!
En relælånet giver et midlertidigt vindue. Som det foreslås af navnet, bygger det bro mellem mængden af kontanter du har brug for nu og det beløb, du har i øjeblikket. Hvad du tjener normalt har ingen indflydelse på sagen. Hvor meget din nuværende ejendom gør på åbne marked igen kommer ikke ind i den. Din relælånet tager pleje af din hvad du har brug for lige nu.
Hvis du ansøge om en relælånet kan du købe ejendommen straks. Du vil betale det tilbage, når du sælger din nuværende ejendom. Så du kan se, du kan have bedst af begge verdener. Bare sørg for at læse med småt. Kontroller, at du ikke bliver debiteres ublu beløb af interesse. Jeg laver altid et punkt for at læse med småt, uanset hvor lang tid det tager.
En relælånet vil normalt være et kortfristet lån med en tilbagebetaling cyklus af én uge til seks måneder. Der bør altid være en klausul, der gør det muligt for kunden at tilbagebetale det fulde beløb, så snart deres nuværende ejendommen er solgt.
Mere ofte end ikke bruger en relælånet kunder nuværende ejendom som sikkerhed. Som kunde har du muligheder. Du vil generelt have mulighed for at sikre lån på både egenskaber eller en af dem. Dette giver dig en smule fleksibilitet.
Disse fyre normalt bevæge sig hurtigt. Mæglere valuar vil vurdere ejendommen og komme op med en figur som din relælånet vil blive baseret. Dette tal afhænger af mange faktorer. På toppen af listen, vil du finde de sædvanlige mistænkte: beliggenhed, antal værelser, størrelse og den generelle tilstand af sted, at navnet men et par stykker.
Så snart værdiansættelsen er komplet, er långiver i stand til at fremme kontanter til kunden. Hvis du vælger en god mægler sker det hurtigt. Som en grov tommelfingerregel, Forvent at kunne låne op til 65% af værdien af ejendommen. Långivere tilbyde så meget som £25000 til nogle millioner pund på en relælånet.
Hvor det bedste sted at få en bro lån? Spørg din bankrådgiver og kigger rundt, især på internettet. Flere og flere långivere kommer online disse dage og der er altid nogle virkelig gode tilbud at være haft som långivere forsøger at “out tilbyde” hinanden. Få citater fra så mange forskellige långivere som du kan. Udarbejde en hurtig sats sammenligning ark til at hjælpe dig med at beslutte. Du vil finde, at der er mange forskellige gebyrer for denne form for lån. Nogle gange kan det være bedre at betale lidt mere, hvis betingelserne, der er gunstigere. Igen, altid læse med småt.
En af de vigtigste afgørende faktorer for du vil være den hastighed, hvormed kontanter vil være forestående. Altid gøre denne den vigtigste faktor i din beslutning. Ingen punkt går gennem alt dette at være tidligere slået på post, fordi du ventede på penge. Hele grunden til at få en relælånet er at få instant kontanter. Vælg en långiver, der specifikt er anført, hvor hurtigt de levere efter signering. Du vil finde mange långivere er mindre end acceptabelt på dette punkt.
Så kan en relælånet hjælpe dig i en stram squeeze. Men der er altid to sider af mønten.
Byggelån opfattes som “højere risiko” af de fleste långivere. Renten er generelt højere på grund af dette, og du kan finde, at de engangsafgifter er også højere end med en konventionel lån. Normalt, fordi dette er kundens eneste mulighed og på sigt er korte, priser, vil blive accepteret. Den bedste måde at nærme sig en relælånet er at holde udtrykket korte dermed minimere omkostningerne.
En yderligere risiko ved brug af en relælånet er tællende på din eksisterende ejendom sælges hurtigt. Bør markedet træk for dig, vil du ende med at betale masser af interesse på din bro lån. Dette vil være din situation, indtil boligen er solgt.
Til sidst, en relælånet kan synes som en stor vejen ud og brugt korrekt, det er ofte. Men det er ikke uden det er risici. Risiciene, der er meget reelle og beslutter at tage ud en relælånet bør være en velovervejet beslutning. Af disse grunde er det stærkt anbefales, at du taler med en god uafhængig finansiel rådgiver.

32 thoughts to “Risikerer det med en relælånet?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.