En Guide til konsolidering af gælden

Selv om ikke en ideel løsning, kan konsolidering af gælden give nogle øjeblikkelig lindring fra højt forrentede lån og gæld. Tanken om konsolidering af gælden er, at du tager et lån til at dække alle din gæld og betale dem ud, efterlader dig med en simpel månedlige betaling. Dette kan tage hovedpine ud af at styre din økonomi, men du skal nøje overveje, gæld konsolidering lån, og konsultere gæld konsolidering professionelle når det er nødvendigt. Du kan finde, konsolidering af gælden kun giver midlertidig lindring og at du kan stå tilbage i en værre situation, som du oprindeligt var, hvis du ikke holde op tilbagebetalinger.
Den første fase i vurderingen af, om du vil drage fordel af konsolidering af gælden er en liste over alle dine gæld og sikre, at du medtager kreditkort, boliglån, billån og andre personlige gæld. Du skal derefter nedskrive den balance, rente og månedlige betaling for hver gæld og bestemme, hvor meget du vil betale for hver gæld ved afslutningen af lånet. Dette er normalt det beløb, du skal betale långiver til at klare lån og din gæld konsolidering skal give mulighed for dette maksimum. Nogle långivere har straf for førtidig indfrielse, hvilket du også nødt til at undersøge. Du kan være nødvendigt at konsultere en finansiel rådgiver for at sikre, at du har dine beregninger udført korrekt inden du formelt ansøger om en konsolidering af gælden lån.
En mulighed for en konsolidering af gælden lån er en anden pant. Dette vil give dig nogle umiddelbare gældssanering, men lån gebyrer vil blive tilføjet på så det er vigtigt at vælge en velrenommeret firma med rimelige priser. Før du vælger denne metode, hvis tilbage gæld konsolidering skal du være opmærksom på hvor meget egenkapital i dit hjem.
Overførsel kreditkort saldi til ét kort er en anden form for konsolidering af gælden. Selvfølgelig har du til at tjekke beløbsgrænser på dit kort, og vælg en med en lav APR men sørg for, at ÅOP ikke er højere for balance overførsler. En masse kreditkort tilbud 0% for balance overførsler over en fast periode kan synes ideelt form af gæld konsolidering at bruge men du skal huske, at enhver balance venstre af dine overførsler efter denne periode vil være underlagt de normale balance overførsel inter EST priser og disse kunne være høj. Hvis du ikke tror du kan klare at rydde udestående saldi, som du har overført inden for frist på 0% i rente derefter er denne form for konsolidering af gælden nok ikke bedst for dig. Du skal finde en gæld konsolidering lån, der vil have tilbagebetalinger, som du sikkert kan dække.
Flere vejledninger til konsolidering af gælden-

25 thoughts to “En Guide til konsolidering af gælden”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.