Kontorstol

En kontorstol er en type møbler, der er designet til at hjælpe medarbejderne med at sidde i et enkelt sted i længere perioder. Mange kontorstole kan drejes, og dette vil gøre det muligt for arbejdstagere at nå forskellige steder uden at få. Sæde for disse stole vil svare til formen på dem, der sidder i det, og de vil ofte have armlæn og opbakning til at støtte pigge af dem, der sidder i dem. Målet med en kontorstol var at gøre arbejderen føler sig trygge, så at de kunne koncentrere sig om at udføre forskellige opgaver. På grund af miljøet afveg de stole, der blev brugt af ledere fra ansatte.

Traditionelt, kontorstole, der var designet til ledere har ikke mulighed for at dreje, og dette viste, at den udøvende magt havde ingen grund til at flytte ind i flere steder, og kunne opholde sig i en enkelt holdning. Over tid, de udøvende kontorstol blev stor, og mange af dem ogsÃ¥ med lukkede arme, og er lavet med luksuriøse materialer. De fleste ledere har i dag kontorstole, der er store og omfattende. Mens kontorstole blev først udviklet i 1800-tallet, var det først i 1970 ‘ erne hvor ergonomi blev brugt i deres design.

Fordi dem, der sidder i stole for længere tid vil opleve rygsmerter, blev der lagt en vægt på design stole, der ville være så behageligt som muligt, og ville forhindre dem, der sidder i dem fra at få stress personskader. Dette førte til kontorstole, der var justerbar på mange måder. En person i en anden højde eller størrelse kunne justere stol på en måde, der passer dem. De bedste moderne kontorstole kan justeres for at passe en person af stort set enhver størrelse. Trods dette vil sidder i en stol i længere tid bringe stress på bagsiden. Selv dem, der sidder i de bedste stole vil ønsker at få og flytte rundt en gang hver 30 minutter.

Mennesker, der bruger masser af tid sidder på et kontor vil ønsker at sikre de køber den rigtige stol. Mens at være billige med andre former for kontormøbler ikke er generelt et problem, bør du investere penge i en god stol, der vil bringe komfort til din ryg. Ved hjælp af kontorstole, som er ergonomisk kan hjælpe dig med at undgå rygproblemer. De bedste kontorstole er dem, som tilbyder støtte til nederste del af ryggen. Der er hundredvis af kontorstole til rådighed på markedet, og ikke en stol anses for at være bedst, selv om det er den dyreste. Ud over rygstøtte, bør en god kontorstol har en fremragende dybde. Standarddybde for kontorstole er højst 20 inches.

Højden af sædet er også vigtig. For de fleste mennesker en højde omkring 16 til 20 inches er normalt tilstrækkeligt. Dette er en højde, som vil tillade dig at hvile begge dine fødder fladt på gulvet. Det er også vigtigt for kontorstole til at støtte din nederste del af ryggen, fordi stole, der ikke understøtter nederst ryggen af dem, som webstedet i dem vil få dem til at bulet, og dette vil tilføje endnu mere stress til deres lavere ryg.

27 thoughts to “Kontorstol”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.