Starter en virksomhed For mig? Hvad skal overveje, før du starter en virksomhed

Har du den rigtige temperament?
Starte en lille virksomhed er en af de mest alvorlige beslutninger, som en person kan tage i livet. Positivt, resulterer ofte i højere indkomster end man kan opnå som medarbejder sammen med den unikke brummer for at være din egen chef, men omvendt også kan være stressende, vil kræve længere arbejdstid og vil sandsynligvis reducere din evne til at tage lang tid ferie.
Har du en konkret forretningsidé?
Ønsket om at blive din egen chef er ikke nok til at lykkes. Empiriske data viser klart, at dem, der bedst normalt har tidligere erhvervserfaring i deres valgte forretningsfelt eller har gennemført grundig research.
Forskning, forskning, forskning!
Før at forpligte sig til at etablere en ny virksomhed forske så meget som muligt, måske at kontakte nogen repræsentant og faglige organisationer for deres input og rådgivning. Derudover er det vigtigt at bemærke lokale markedsforhold, som, medmindre du har et unikt salgsargument, det er meget svært at lykkes, hvor et lokalt marked er mættet med etablerede konkurrenter. Desuden, det er altid klog købe et par relevante generelle forretningsmæssige bøger som de fleste vil indkapsler grundlæggende i at skabe en succesfuld forretning – formlen bemærkelsesværdigt konsekvente fra sektor til sektor.
Håber på bedst, men forventer værst!
De fleste iværksættere er pr. definition positiv, men ironisk nok sådan optimisme kan ofte være deres værste fjende, så altid efterlade en tilstrækkelig finansiel sikkerhed tæppe.
Holde ikke-væsentlige omkostninger til et minimum.
Mange nye forretningsfolk overforbrug på hardware, dyre computere, udskrivning osv. Hvis din virksomhed ikke kræver folk fysisk kommer til en butik eller kontor ikke spilder penge på kontorleje eller endda ansætte en sekretær. I mange tilfælde vil en servicerede eller virtuelle kontor skabe det rette indtryk på en brøkdel af omkostningerne ved at have dit eget kontor.
Få ekspertrådgivning
I dag tilbyder mange offentlige institutioner og banker gratis business start op rådgivning. Generelt sådan rådgivning kan ikke være altomfattende og kan have visse særinteresser men af søger sådan rådgivning fra en række forskellige leverandører, bør du ende op med en rimelig forståelse af hvordan man kan udvikle din nye virksomhed.
Overveje en Franchise.
Risikoen for oprettelse af din egen forretning reduceres væsentligt ved at købe en velkendt og etableret franchise. I mange tilfælde en franchisegiveren kan ofte hjælpe med finansiering, computer software og business metode. Ulempen er, at hvis du virkelig sigter mod himlen, så at blive franchisetager er usandsynligt, at resultere i umådelige rigdomme!

One thought to “Starter en virksomhed For mig? Hvad skal overveje, før du starter en virksomhed”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.